Отзыв о Fiat Linea 2013 года
Fiat Linea
2013
, пробег - 2300 км, двигатель - 1.4 бензин
Купував авто в квітні 14р., покатавшись 2 місяці, можу сказати, що машиною задоволений. Спочатку сівши за кермо не вистачало потужності, но проїхавши 2300км., на даний момент звик. Почуваю впевнено на зустрічній полосі при обгонах, при 3000тис. обертах двигун бистро наберає швидкість. 1 передача виконує функцію для того, щоб зрушити авто з місця, 2. 3. прохідні, 4-5 предназначена для комфортної їзди. Коли обирав авто поглядав в сторону дизеля, але так як їздю не багато вирішив купувати бензин (який в середньому споживає 6л. на 100км.). Плюсы автомобиля: Економічний двигун EVRO-5, подвійна оцинковка кузова, високий кліренс. Минусы автомобиля: Після 3000тис. обертів чути роботу двигуна в салоні. Проїхавши по бездоріжю після дождя, зрозумів, що додатково потрібно ставити підкрилки на задні арки. Совет покупателю: Перед тим як купувати авто подивіться на якому рівні стоїть Linea по класифікації і які ціни у конкурентів і ви все зрозумієте самі. Обсуждение отзываViktorG Отличная машина, давненько на нее поглядываю. Прикинул разницу бензиновой версии и дизеля, получается 2,7 тонны бензина. Я несколько лет на нем буду ездить, если пробег в районе 10-12 тыс км. в год... Хотя дизель мощнее и стартует резво... Удачи на дорогах!!! +5-1ОТВЕТИТЬdgeff Показать еще 3 я сам выбирал между дизелем и бензином ,после тест драйва остановился на дизеле.Хотя на дизелях никогда не ездил сейчас могу сказать, что на бензин уже не вернусь. +8ОТВЕТИТЬSlavik0080 Аналогично... Дело даже не в выгоде.. это надо попробовать,а потом бензина не захочется. +6-1ОТВЕТИТЬ |
Fiat Panda
2010